Coffee of the World - Christmas Edition

I år har vi kommet med noe nytt og spennende - en helt egen juleserie med smakstilsatt kaffe og ikke minst en deilig julete!

Chirstmas edition hele serien

Coffee of the World gir deg smakfulle opplevelser fra hele verden. Christmas Edition er en spesialproduksjon med kaffe og te som smaker og lukter av jul. Du kan velge mellom hele bønner, filtermalt kaffe, kaffekapsler eller en fruktig og krydret te med kanel og nellik.

Christmas Blend

Coffee of the World Christmas Blend er en rund og fyldig kaffe med nøye utvalgte kaffebønner fra Guatemala Huehuetenango og Kenya. Den har lette toner av mandel, vanilje og rosin, samt en lett fruktig ettersmak i retning av mørke bær. Dette til sammen gjør at denne kaffen passer perfekt til alle julens anledninger.

Denne kaffen kommer både som filtermalt og hele bønner, begge to som 200 gram.

Christmas Cinnamon Coffee

Coffee of the World Christmas Cinnamon Coffee er en medium brent og balansert kaffe, med en god fylde og et behagelig innslag av kanelaroma. Når du trakter denne kaffen vil hele huset fylles med en fantastisk lukt av jul!

Denne kommer som 200 grams filtermalt.

 

Christmas Lungo og Chocolate Coffee

Christmas Lungo

Coffee of the World Christmas Lungo er en fin lungo med en fløyelsaktig tekstur. Den byr på spennende innslag av kakao, kanel og hasselnøtt – noe som gjør den til en perfekt julekaffe.

Christmas Chocolate Coffee

Christmas Chocolate Coffee er en smakstilsatt espresso som er medium brent med en herlig aroma av mørk og smakfull sjokolade. Den har en fin balanse og en lett syrlighet som gir en kaffeopplevelse som passer godt i julen – gjerne med litt melk.

Christmas Tea

Christmas Tea er en søt og frisk frukt-te med smak av epler, røde bær og nyper. Den har varme innslag av kanel og nellik som gir en herlig smaksopplevelse.

Her er det bare å krype opp i sofaen under pleddet og nyte en deilig kopp te som både lukter og smaker av jul.

Nyt julen med deilig kaffe fra vår Christmas Edition serie.

I butikk nå!

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring