Midt-Norsk fagmesse

Vi ønsker å invitere alle våre kunder og forretningsforbindelser til Meny messen i Trondheim 28.-29.september 2022!

MENY Messe
MENY Messe

Det arrangeres for åttende gang Midt-Norsk fagmesse for Storhusholdning, hvor du får du en unik mulighet til å møte leverandører fra hele landet, gjøre gode avtaler og treffe mange bransjefolk på kort tid. Med faglig fokus og det siste innenfor produkter og nyheter på bordet, ønsker vi å tilby deg nyttig kunnskap og inspirasjon som kan tas med tilbake til arbeidsplassen.  

TID: 28.september 10:00-17:00 og 29.september 10:00-15:30 (alkoholavdelingen åpner 11:00)

STED: Tapperiet – E.C. Dahls Bryggeri, Strandveien 71, 7042 Trondheim

Messen er laget for fagfolk på kryss og tvers av storhusholdningsbransjen, hvor utstillerne har tilbud innenfor mat, drikke, møbler, interiør, kjøle- og fryseutstyr, dekketøy, emballasje og mer. Det vil også være en egen alkoholavdeling sentralt plassert i messehallen. NKL som er arrangør av messen holder NM i kokkekunst og NM i servitørfaget under messedagene med påfølgende NM Fest – her kan du få med deg konkurranser i verdensklassen!

Uansett om du er daglig leder, kjøkkensjef, kokk eller ansatt i institusjon, serverings- eller overnattingsbedrift er dette arrangementet for deg. Ikke gå glipp av verdifull fagprat og nettverksbygging – her finner du alt du trenger, samlet under ett og samme tak!

Arrangementene er gratis og inkluderer blant annet inngang og parkering. Det eneste du må gjøre er å melde deg på for å hente ut din billett.

For påmelding og mer informasjon se: www.messeselskapet.no/meny

Trenger du hjelp til å finne en god kaffeløsning?

Legg inn postnummeret til din virksomhet, så finner vi riktig kontaktperson eller se alle kontakter

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring