Gunstig intelligens

Visste du at når du kjøper ALI Mørkbrent kaffe, tar du ikke bare et gunstig valg, men du får også en kaffe med 100% Arabica-bønner blandet til perfeksjon for å oppnå den mørkbrente smaken?

ALI Mørkbrent - prisen som overgår smaken regnestykke

Når du har kjøpt ALI Mørkbrent, har du skjønt at smaken overgår prisen. Du er gunstig intelligent.

Smaken som overgår prisen

ALI Mørkbrent er mye kaffe for pengene – vi sier at det er kaffen med smaken som overgår prisen. Det er fordi du får nøye utvalgte kaffebønner som består av 100% Arabica til en riktig god pris. Det gjelder uansett om du foretrekker filtermalt, kaffekapsler eller kaffeputer.

ALI Mørkbrent består av Arabica-bønner fra Brasil og Colombia. Ekstra brennetid og den spesielt tilpassede blandingen av kaffebønner gir kaffen en delikat, kraftig og fyldig smak. En elegant kaffe for deg som liker kaffe i stil med den man får servert lenger sør i Europa.

Et gunstig kaffevalg

Er du gunstig intelligent? Vi liker å tenke at de som velger ALI Mørkbrent er ekstra reflekterte og kloke. De har nemlig forstått at forholdet mellom prisen og smaken til ALI Mørkbrent er fullstendig uproporsjonalt. Lenge har denne skaren vært en eksklusiv klubb som har forstått at god smak ikke trenger å koste skjorta. Nå ønsker vi å dele denne vel bevarte hemmeligheten med alle Norges kaffeelskere.

Gunstig for miljøet

ALI Mørkbrent brennes på Norges miljøvennlige kaffebrenneri. Det er vårt kaffebrenneri i heltre som drives på fornybar energi. Elektrisitet til kaffeproduksjonen kommer fra miljøvennlige kilder som solcellepaneler, energibrønner og varme fra brenningen. Kaffebrenneriet er et av verdens mest avanserte anlegg for kaffeproduksjon, noe som innebærer at det tilfredsstiller standarder og krav som forventes i fremtiden. For noen er det utopi – for oss er det sunn fornuft.

ALI Mørkbrent er også Rainforest Alliance-sertifisert. Rainforest Alliance jobber for at råvarene er produsert under verdige og miljøvennlige forhold. Du kan derfor være trygg på at kaffen både dyrkes og brennes på en miljøvennlig måte.

Kjøp ALI Mørkbrent her:

Kaffen kan kjøpes i alle NorgesGruppens dagligvarebutikker:

MENY, KIWI, Jacob’s, SPAR og Joker, samt hos Bunnpris.

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring