Tett samarbeid for den beste kaffen

I Coffee of the World-serien har vi tett kontakt med de individuelle kaffebøndene, og har besøkt hver eneste kaffefarm. Vi kan si nøyaktig hvilken farm en kaffesekk kommer fra. Dette gjør vi fordi vi tror at bærekraftig kaffeproduksjon er nøkkelen til god kaffe.

En kaffebonde plukker kaffebær.

Vi handler direkte med kaffefarmene slik at vi vet at kvaliteten er god. På den måten sørger vi også for at vi har gjensidig tillit og et godt langsiktig samarbeid. Dette er viktig for begge parter, og ikke minst for at forbrukerne får den beste kaffen.

Gode relasjoner for den beste kaffen

Å bygge relasjoner med kvalitetsprodusenter verden rundt krever at man samarbeider langsiktig. Det er viktig at vi forstår hvilke utfordringer som ligger i å dyrke kvalitetskaffe. Dette innebærer for eksempel at vi betaler våre kaffefarmere mye mer enn de ville ha fått for kaffen sin på kaffebørsen. Vi gir dem god grunn til å fokusere på kvalitet over tid.

Det gir farmerne forutsigbarhet, mer penger, råvarer som er mer verdt og et ønske om å samarbeide.

Brente bønner
Foto: Shutterstock

Tett samarbeid med kaffebønder

I Coffee of the World-serien kan vi fortelle hvilken farm hver eneste sekk med kaffebønner kommer fra. I tillegg har vi informasjon om hva som har skjedd på gården det siste året. Vi har besøkt hvert eneste sted. Hvorfor gjør vi alt dette? Jo, fordi vi tror at bærekraftig kaffeproduksjon er nøkkelen til den beste kaffen.
Vi handler direkte med kaffefarmene slik at vi sikrer kvalitet, tillit og et godt langsiktig samarbeid.


Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring