Honnør til våre samarbeidspartnere

JOH. JOHANNSON KAFFE har lang tradisjon for å støtte idrettsutøvere, organisasjoner og foreninger som jobber for en god sak. Vi allierer oss med dyktige og aktive mennesker som samler, begeistrer, støtter og oppmuntrer – og på sin egen måte kurerer gruff.

Glade mennesker med hendene i været

I dag har vi mange gode samarbeidspartnere som gjør en fantastisk jobb med å hjelpe og engasjere andre og bidra til et bedre samfunn.

Den Norske Turistforening

ALI Kaffe, NorgesGruppen og Den Norske Turistforening jobber for at flere skal oppleve naturglede i Norge. NorgesGruppen og DNT fremmer sunn mat, et aktivt friluftsliv og naturvern. Les mer om samarbeidet her.

Den Norske Turistforening log

Natteravner

Natteravnene er en frivillig organisasjon der voksne sammen går i sentrumsområder eller lokalområder på kvelden og natten for å være synlige og tilgjengelige. På den måten forebygger de vold og skade og holder nærområdet trygt. De hjelper også sårbare mennesker med å komme i kontakt med offentlige hjelpeapparater dersom det er nødvendig.

Amnesty

Amnesty er en internasjonal verdensomspennende og medlemsstyrt organisasjon som jobber for at menneskerettigheter skal bli overholdt. De kjemper for mennesker som på grunn av maktmisbruk lever i ekstrem fattigdom, som blir fratatt sin rett til helsetilbud, skole eller tak over hodet, som blir undertrykt, fengslet eller forfulgt.

Amnesty vet at de har lykkes i å få et stort flertall av verdens stater på sin side i kampen mot dødsstraff, og de vet at de har bidratt til å endre diskriminerende lover i mange land.

Filharmonien

Evergood Kaffe har et kjært samarbeid med Oslo Filharmonien, som er et anerkjent symfoniorkester med en over 100 år lang historie. Det serveres varm Evergood på mange av konsertene de holder, noe som er med på å skape en flott ramme rundt arrangementet.

Natur og Ungdom

Natur og Ungdom ble opprettet i 1967. Organisasjonen ble et samlingspunkt for ungdom som var opptatt av feltbiologi og naturvernpolitikk. Det er en flott organisasjon som samler unge mennesker med et felles mål og et brennende engasjement.

Natur og Ungdom logo

Trenger du hjelp til å finne en god kaffeløsning?

Legg inn postnummeret til din virksomhet, så finner vi riktig kontaktperson eller se alle kontakter

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring