Norges største merkevarer

Merkevarene EVERGOOD og ALI Kaffe har bidratt til å gi JOH. JOHANNSON KAFFE rykte som en produsent av kvalitetskaffe i det norske markedet. Hver dag har det blitt brent mellom 70- og 80 tonn med kaffebønner av ypperste kvalitet i selskapets produksjonsanlegg på Filipstad, rett ved den store cruisehavnen i Oslo. I 2020 flyttet hele produksjonen til Vestby i Viken hvor JOH. JOHANNSON KAFFE har bygget Norges miljøvennlige kaffebrenneri.

Les mer om våre merkevarer her:

Evergood logo

Inntil midten av 1950-tallet var kaffemarkedet i Norge preget av kaffe med betydelige kvalitets- og smaksvariasjoner på grunn av kaffeimportørenes jakt på rimelige spotkjøp av råkaffe på verdensmarkedet. Da ­fikk Johan Johannson idéen om å tilby nordmenn en kaffe som alltid skulle ha den samme høye kvalitet og gode smak. Helt siden den gangen har nettopp disse egenskapene gjort EVERGOOD til Norges sterkeste merkevare på kaffe. Evergood har et høyt innhold av høytvoksende kaffesorter fra bl.a. Kenya og Colombia hvor kaffen dyrkes på 1200 – 2000 meters høyde.
Produktliste for EVERGOOD finner du her.

Siden lanseringen i 1960 har ALI Kaffe blitt en av de mest kjente og kjære merkevarene på det norske kaffemarkedet. Vår spesielle blanding og brenning gir kaffen en kraftig og fyldig smak som føles både oppkvikkende og stimulerende. Det er derfor vi – med et lite glimt i øyet – sier at ALI Kaffe kurerer gruff. ALI Original består av 100% Arabica-bønner fra Mellom- og Syd-Amerika med hovedvekt på Brasil. Arabica-kaffen anses som overlegen i smak og kvalitet.
Produktliste for ALI Kaffe finner du her.

Farmer’s Coffee er en kvalitetskaffe med god fylde og fin syrlighet. I høyder over tusen meter, der frisk fjelluft og fruktbart jordsmonn gir perfekte forhold for å dyrke kaffe, håndplukker søramerikanske småbønder avlingene sine.
Farmer’s Coffee er Fairtrade-sertifisert – totalt 100%.
Produktliste for Farmer’s Coffee finner du her.

Green World Økologisk kaffe kjennetegnes ved en mild, behagelig og rund smak. Kaffen består av spesielt utvalgte Arabica-bønner dyrket under ideelle forhold på over 1000 meters høyde – helt uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel.
Produktliste for Green World kaffe finner du her.

Trenger du hjelp til å finne en god kaffeløsning?

Legg inn postnummeret til din virksomhet, så finner vi riktig kontaktperson eller se alle kontakter

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring