Caffé Roberta Espresso

Caffé Roberta Espresso er en 100% Arabica-kaffe - kraftig bittersøt, med en anelse syrlighet.

Espresso kopp og kaffebønner

Caffé Roberta Espresso er en mørkbrent espresso som består av en utsøkt blanding av ulike typer Arabica-bønner, fra ulike områder i Mellom- og Syd-Amerika.

De høytvoksende kaffebønnene er fra områder over 1200 meters høyde, som gir en spesiell, fyldig og ren kaffesmak. Roberta Espresso er en espressobrent kaffe, som vil si at den er mørkere brent enn en vanlig norksbrent kaffe.

En espresso vil si at det er liten shot med kaffe som er laget under trykk. De fleste espressoer er ca 40ml, og det er en mye mer intens og kraftig kaffe enn den vanlige kaffekoppen. 

Men som italienerne kan en shot espresso være både en smakfull og oppkvikkende start på dagen.

Lansering og historie

Caffè Roberta er produsert av Pellini Caffé i Italia på deres moderne fabrikk i Verona i Nord-Italia. De har et stort fokus på kvalitet i alle ledd - hele veien fra innkjøp til ferdig drikk.

Pellini Caffé ble etablert i 1922, og er en av Italias mest anerkjente produsenter av espressokaffe. På slutten av 1980 startet Pellini med en utvidelse av sitt espresso sortiment. Blant annet med Caffè Roberta for å tilfredsstille litt andre smaksretninger enn den karakteristiske og ekstremt kraftige Italienske smaken.

Caffé Roberta kommer i 2 varianter:

Gran Roberta er en finmalt kaffe som kommer i en boks på 250 gram. Denne kan brukes i espressomaskiner.

Gran Roberta Espresso

Roberta Espresso er en espresso i hele bønner på 1000 gram.

Roberta Espresso hele bønner

Roberta Espresso skal tilberedes som en espresso. Det er som regel kopp for kopp under høyt vanntrykk (minimum 9 bar).
Dette er et Serveringsprodukt og passer til espresso-, bajonettmaskiner samt helautomatiske kaffemaskiner for espressobaserte drikker.

Tilberedning

En espresso kan drikkes akkurat sånn som den er, men kan også brukes som base i forskjellige melkebaserte kaffedrikker, som for eksempel cappuccino og caffè latte. Eller hva med å prøve med en espresso som base i en iskaffe.

Lurer du på hvordan en espresso bør lages?
Ta en titt på vår tilberedningsfilm her:

Har du lyst til å lese mer om leverandøren Pellini kan du gjøre det ved å trykke på denne linken

Trenger du hjelp til å finne en god kaffeløsning?

Legg inn postnummeret til din virksomhet, så finner vi riktig kontaktperson eller se alle kontakter

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring