En verden av smaksopplevelser

Coffee of the World er en kaffeserie som gir deg smakfulle opplevelser og gode aromaer fra utvalgte produsenter.

Coffee of the World er en serie med utvalgte, spennende smaker som tar deg med på en reise fra blant annet Rwanda og Papua Ny-Guinea til Peru og Costa Rica – noen av de mest spennende kaffespesialitetene verden har å by på.

Det de har til felles er høy kvalitet og eksotiske smaker preget av jordsmonn og terroir.

Vi gjør en grundig jobb for å finne frem til spesielt gode kvaliteter fra distrikter og plantasjer med de beste og mest ettertraktede og anerkjente kvalitetene på kaffebønner. Slik får du unike og særpregede smaksopplevelser fra kaffefarmer i alle verdenshjørner.

Her finner du et spennende mangfold av kaffevarianter og fra ulike deler av verden. En verden av god smak for kaffekjennere.

Smaker fra hele verden

Under følger en oversikt over våre varianter av hele kaffebønner. I serien finnes det også kaffekapsler som er kompatible med de fleste Nespresso®*-kapselmaskiner.

Brazilian Pea Blend

Brazilian Pea Blend Espresso er en espressoblanding med perlebønner fra Brasil.

Espressoen er kraftig og kremet med smak av sjokolade og nøtter.

Brasil er den største kaffeprodusenten i verden som med stor variasjon i klima og landskap og har en enorm produksjon av kaffe.

Kalossi Blend Espresso

Kalossi er en espressoblanding med kaffebønner fra Sør-Sulawesi i Indonesia, blandet med kaffebønner fra Brasil og Colombia.

Den er fyldig og rund med smak av nøtter og mørk stenfrukt.

De indonesiske kaffebønnene i denne blandingen er prosessert på en tradisjonell metode ved navn Giling Basah, også kjent som “wet hulled”.

Mount Kenya

Disse kaffebønnene kommer fra høylandet rundt fjellet Mount Kenya. Denne kaffen er frisk og leskende med toner av solbær, et kjennetegn for god kenyansk kaffe.

Kaffebøndene i Kenya har gjennom hardt arbeid og fantastiske forutsetninger skapt seg en særstilling i kaffeverdenen.

Blå Java

Blå Java består av utvalgte kaffebønner fra regionen Bondowoso øst på Java i Indonesia.

Denne kaffen er søt og mild, med smak av sjokolade, plomme og karamell.

Kommer i både 340g og 700g pose.

Sidamo Etiopia

Fra kaffens opprinnelsesland, Etiopia, kommer disse høytvoksende kaffebønnene. Kaffe er en stor del av etiopieres hverdag og kaffeseremonier er en viktig del av den etiopiske kulturen.

Sidamo Etiopia er en kaffe med floral aroma og med smak av krydder, sitrus og steinfrukt.

 

Western Highlands Papua Ny-Guinea

Kaffebønnene fra Western Highlands i Papua Ny-Guinea har en sødmefull aroma og en fruktig smak av plomme, rosin og søt tobakk. Kaffe er et viktig næringsgrunnlag for mange av lokalsamfunnene i Papua Ny-Guinea og en viktig eksportvare for landet.

Monsooned Malabar

Monsooned Malabar består av kaffebønner fra Karnataka i India.

Kaffen er prosessert ved monsunering, en helt unik indisk metode som gir en kraftig kaffe med lav syrlighet og en smak av vanilje, lær og søt tobakk.

Kontinental Franskbrent

Kontinental Franskbrent er en tradisjonsrik mørkere brent kaffe med smak av karamell, sjokolade og vanilje.
Den har en kremet munnfølelse, med hint av tørket frukt og søt tobakk i avslutningen

Inzovu Rwanda

Inzovu Rwanda består av høytvoksende kaffebønner fra det lille landet Rwanda midt i Afrika.

Denne kaffen er saftig og ren, med smak av appelsin og melkesjokolade.

Rwanda har gjennom målrettet statlig satsing på kaffe fått stor internasjonal anerkjennelse som en av verdens beste kaffeleverandører.

Chaparral Colombia

Chaparral Colombia kommer fra Tolima sentralt i Colombia, og er en kraftig og fyldig kaffe med smak av kirsebær og sjokolade, og aroma av karamell og sjokolade.

Denne kaffen er både Debio- og Fairtrade-sertifisert.

Baba Budan

Kaffebønnene fra Chikmagalur i India gjør Baba Budan til en fyldig og søt kaffe med smak av moden frukt, kakao og søt tobakk.

Chikmagalur er en av de største kafferegionene i Karnataka sør i India.

Huehuetenango Guatemala

Fra den høytliggende landsbyen Chalúm i regionen Huehuetenango i Guatemala kommer denne kaffen som kjennetegnes av en fyldig, balansert og søt smak av karamell, sjokolade og modne bærtoner.

Kaffe fra Huehuetenango har en av de beste og mest komplekse smakprofilene i Sentral-Amerika.

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring