Evergood - til stede der øyeblikk skapes

«Evergood moments» skapes hver eneste dag. Det er magiske øyeblikk mellom mennesker der kjærlighet, forsoning eller omsorg kommer frem over en god kopp kaffe. Det er øyeblikkene vi verdsetter og husker.

Evergood moments 2 damer

Vi vil få deg til å kjenne kjærligheten av å få servert en kopp kaffe på senga, eller den gode følelsen av å forsones med en du elsker. Vi vil vekke de følelsene du kjenner så sterkt i kroppen fordi de betyr så mye.

Balanse og harmoni

Den gode aromaen og munnfølelsen som Evergood gir, skapes gjennom en nøye sammensetning av utsøkte Arabica-bønner fra ulike deler av verden: Kenya, Guatemala, Colombia, Costa Rica og Brasil. Alle kaffebønnene har sine helt spesielle særtrekk. Når de blandes, forsterkes de gode aromaene og sørger for en fin balanse mellom det søte og syrlige i kaffen. Akkurat som den sørger for harmoni mellom de som deler «Evergood moments»

Perfeksjon i hver kopp

Visste du at kaffe består av flere hundre aromakomponenter? Å få disse til å spille sammen på nøyaktig samme måte i hver eneste kopp med Evergood – det krever perfeksjon. Faktorer som jordsmonn, klima og brenning innvirker selvfølgelig også på aroma, smak og kaffeopplevelse. Noen ganger må det kanskje brukes litt mer Tres Rios, andre ganger må det tilsettes litt mer fruktighet gjennom en større andel Huehuetenango.

Vi sørger for at den gode aromaen og silkemye Evergood smaken alltid vil være den samme, men å skape gode øyeblikk i hverdagen, det er opp til deg!

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring