Iskaffe – on the rocks

Deilig iskaffe som passer perfekt uansett vær!

Kaffe helles over et glass med knust is
Foto: Shutterstock.com

Er du kaffetørst - men det er for varmt ute til en god kopp kaffe?
Da er jo en iiiskald iskaffe hakket bedre.

Denne oppskriften er ganske enkel, og du kan gjøre den så søt - eller lite søt du ønsker.

Oppskriften gir 2 porsjoner iskaffe

Ingredienser:

2 dl H-melk (eller annen melk - kanskje havremelk?)
2 dl sterk kaffe 
1 ss honning (eller annen type søtning)
6 isbiter 

Fremgangsmåte:

Tilsett melk, honning og den ferdig lagde kaffen i en blender. Prøv deg frem hvor sterk kaffe du vil blande inn.
Kjør blenderen til ingrediensene er godt blandet. 
Legg isbitene i et glass og hell iskaffen over.

Når du skal velge kaffe, er det viktig å tenke på at den må passe sammen med melk. Det er ikke alle kaffetyper som blir så gode når de blandes med melk. Farmers Coffee passer godt fordi det er en colombiansk kaffe med god fylde.

Denne iskaffen kan lages på mange forskjellige måter, så prøv deg frem med hva du liker best. Det kan jo ikke gå galt! Om du liker iskaffen din best uten melk anbefaler vi deg å prøve cold brew kaffe!

Har du lyst til å prøve andre spennende kaffedrikker?

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring