KJENT FOR GOD KAFFE SIDEN 1866

Bilder kjører kaffesekker i gamle dager

Vi i JOH. JOHANNSON KAFFE vet at våre kvalitetskrav i vesentlig grad har bidratt til at nordmenn er blant verdens mest kaffe-drikkende nasjon, ikke minst takket være merkevarene EVERGOOD og ALI Kaffe. Den posisjonen disse merkene har oppnådd blant norske forbrukere understreker også betydningen av at det er kvalitetskaffe som foretrekkes i Norge. Ved siden av disse merkene kan vi tilby en bredde i sortimentet som vil kunne tilfredsstille de fleste ønsker, krav og behov.

Lang erfaring

Hos JOH. JOHANNSON KAFFE streber vi alltid etter å gi våre kunder den beste og mest smakfulle kaffeopplevelsen. Derfor stiller vi strenge krav til alle ledd i produksjonen. Gode råvarer, riktig blanding og nøyaktig brenning er en kunst det skal lang erfaring til for å mestre.
En kopp kaffe smaker best når den tilberedes av så fersk kaffe som mulig. Det er derfor vi pakker all vår kaffe i aromabeskyttende emballasje. Når posen åpnes, innenfor datostemplingen, er du garantert at den er fersk og har beholdt den gode smaken du forventer av kaffe fra JOH. JOHANNSON KAFFE.

For å få det beste ut av kaffen, er riktig tilberedning og utstyr helt vesentlig. Er dette i orden, og du samtidig har valgt en av våre kaffemerker er dine kunder sikret en god smaksopplevelse – og fornøyde kunder gir mersalg.

Trenger du hjelp til å finne en god kaffeløsning?

Legg inn postnummeret til din virksomhet, så finner vi riktig kontaktperson eller se alle kontakter

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring