Vi heier på våre samarbeidspartnere

ALI Kaffe er stolte over å ha mange langvarige og gode samarbeidspartnere.

ALI Kaffe setter sport og friluftsliv i sentrum. ALI Kaffe er en turkaffe som smaker ekstra godt i friluft, og sett sammen med den oppkvikkende effekten til kaffen, er det opplagt for oss å samarbeide med både dyktige idrettsutøvere og Den Norske Turistforeningen.

Den Norske Turistforening

ALI Kaffe og NorgesGruppen sitt tette samarbeid med Den Norske Turistforeningen skal få flere til å oppleve naturglede i Norge. Vi ønsker å fremme sunn mat, et aktivt friluftsliv og naturvern som viktige elementer for den norske folkehelsen. Det skal ALI Kaffe jobbe aktivt med å få til!

Vi bruker også #friluftsbarista på sosiale medier, som blir flittig brukt av turgåere som nyter en god kopp kaffe i friluft.

Stein med DNT-logo i fjellet
Foto: DNT v/Marius Dalseg Sætre

Skiskytterlandslaget og Langrenn

ALI Kaffe er også en av mange stolte samarbeidspartner for langrenn med Skiforbundet, og alle skiskytterne på Skiskytterlandslaget.

Vi heier frem de dyktige utøverne og jobber ivrig med å spre sportsånden. De spreke og positive utøverne samler folket og inspirerer til en aktiv livsstil – en viktig oppgave som ALI Kaffe støtter.

Grafikk av skiskytere

Natteravnene

ALI Kaffe støtter og heier frem Natteravnenes arbeid - Natteravnene er en frivillig organisasjon hvor voksne i organisert form vandrer i sentrumsområder eller i lokalmiljøet på kvelds- og nattetid. Deres oppgave er å være synlige og tilgjengelige, og er bygget på ideen om at dette i seg selv virker dempende på vold og skadeverk.
De skal også bistå personer som av en eller annen grunn ikke er i stand til å ta vare på seg selv, noen ganger ved å formidle kontakt til det offentlige hjelpeapparatet.

En god og varm kopp kaffe i de sene nattetimer er gull verdt for Natteravnene, og vi er glade for at vi kan være med å bidra.

Natteravnene logo

Amnesty International

Amnesty er en internasjonal medlemsstyrt organisasjon som jobber for at menneskerettigheter skal bli overholdt. De kjemper for mennesker som på grunn av maktmisbruk lever i ekstrem fattigdom, som blir fratatt sin rett til helsetilbud, skole eller tak over hodet, som blir undertrykt, fengslet eller forfulgt. De er politisk uavhengig og tar ikke imot statlig støtte. De står fritt til å slå ned på menneskerettighetsbrudd uansett hvor de finner sted.

De vet at de har lykkes i å få et stort flertall av verdens stater på sin side i kampen mot dødsstraff, og de vet at de har bidratt til å endre diskriminerende lover i mange land.

Vi er stolte over å støtte en slik organisasjon!

Vålerenga Hockey

Helt siden 1913 har Vålerengens Idrettsforening vært en del av Norges idrettshistorie. Og Vålerenga har en unik posisjon i norsk ishockey. Vi er glade for at vi får være en del av laget, og heie frem en stor stjerne i ishockey-verden.

Hasle-Løren Ishockey

ALI Kaffe støtter også Hasle-Løren Ishockey, og heier og følger spent med på hvordan de gjør det i sesongen.

Sandefjord Fotball

Sammen med MENY-kjeden har vi et nært og kjært lokalt samarbeid med Sandefjord Fotball.

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring