Evergood - til stede der øyeblikk skapes

«Evergood moments» skapes hver eneste dag. Det er magiske øyeblikk mellom mennesker der kjærlighet, forsoning eller omsorg kommer frem over en god kopp kaffe. Det er øyeblikkene vi verdsetter og husker.

Evergood collage

Kaffe er et språk i seg selv. Det er mye man kan si uten å si et ord, bare ved å servere en god kopp kaffe. Denne koppen med flytende gull kan si ''jeg elsker deg'', eller ''ta det med ro, jeg passer på deg''. Kaffe er som regel tilstede i mange situasjoner der man uttrykker følelser, derfor mener vi at Evergood moments er de øyeblikkene i livet ditt som har en betydning. Om det gjelder kjærlighet, omsorg eller forsoning.

Balanse og harmoni

Den gode aromaen og munnfølelsen som Evergood gir, skapes gjennom en nøye sammensetning av utsøkte Arabica-bønner fra ulike deler av verden. Bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala blandes til den perfekte Evergood-blandingen.

Alle kaffebønnene har sine helt spesielle særtrekk. Når de blandes, forsterkes de gode aromaene og sørger for en fin balanse mellom det søte og syrlige i kaffen. Akkurat som den sørger for harmoni mellom de som deler «Evergood moments»

I frodige fjellområder høyt over havet, finnes det unike klimaet som modner kaffeplantens bønner langsomt.
Slik får den fyldige, aromatiske smaksrikdommen som kjennetegner Evergood Kaffe, tid til å utvikle seg.

EVERGOOD Classic

Evergood Classic er den originale Evergood-kaffen. Den har et nøye utvalgt blanding av 100% Arabica-bønner fra Colombia, Kenya, Costa Rica, Brasil og Guatemala.
Sammen komponeres disse kaffebønnene, og vi får frem den særegne smaken som har gjort Evergood til nordmenns foretrukne kaffe.

De smaksrike kaffebønnene kombinert med en perfekt blanding og brenning er hemmeligheten bak Evergoods smak og popularitet.

Evergood Classic kaffepose

EVERGOOD Dark Roast

Evergood Dark Roast har samme gode kvalitet som Evergood Classic. Forskjellen er at brenningstiden av kaffebønnene er noe lengre. Dette er for å få en mørkere, kraftigere og mer kontinentalt preg på smaken.

Mørkbrent kaffe ble mer populært i takt med at nordmenn begynte å reise mer på starten av 2000-tallet. Evergood Dark Roast møtte denne etterspørselen. Og utviklet derfor en kaffe som er i stil med den man får servert lenger sør i Europa.
Fyldigheten og den elegante ettersmaken gjør Evergood Dark Roast til en smaksopplevelse av de sjeldne.

EVERGOOD Koffeinfri

Evergood Koffeinfri er for deg som foretrekker kaffe uten koffein, men som allikevel ønsker en smakfull kaffe.

Dette er en kaffe som inneholder et nøye utvalgt blanding kaffebønner. Her henter vi fruktighet fra Etiopia og bønner fra Colombia. Og det er kaffebønnene fra Colombia som bidrar med en silkemyk balanse, god fylde og en lang elegant ettersmak.

Evergood Koffeinfri kaffepose

EVERGOOD PÅ DIN MÅTE

Evergood Classic finnes både som filtermalt, kokmalt, presskannemalt, hele bønner og nå også som kapsler – slik at du kan tilberede den slik du foretrekker.

 

Evergood Classic kaffekapsler er kompatible med Nescafé®Dolce Gusto®*systemet og de fleste Nespresso®* -kapselmaskiner.

Les mer om våre kaffekapsler her

 

 

Evergood kaffekapsler - Classic og Dark Roast

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring