Kaffe chia pudding – en skikkelig oppkvikker!
Lyst på en deilig oppkvikkende og sunn frokost, da er dette det du leter etter. Vegansk er den også!
Lyst på en deilig oppkvikkende og sunn frokost, da er dette det du leter etter. Vegansk er den også!
Kaffe chia pudding er kjempe enkelt å tilberede og du kan også lage flere av gangen da den holder seg i kjøleskap i opptil 5 dager. Og ikke minst så kan du varier toppingen fra dag til dag, med for eksempel bær, nøtter eller hva med mørk sjokolade?
90 ml kaffe. Vi anbefaler dobbelt espresso eller ekstra sterk kaffe.
120 ml usøtet mandelmelk (eller annen plantebasert melk)
1 ss lønnesirup
8 ss chiafrø
2 dråper vaniljeekstrakt
Ca. 5 minutter + 4 timer avkjølingstid.
Ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Hvis blandingen ikke er flytende nok, kan du tilsette mer melk. Det er viktig å huske på at chiafrøene skal ha nok plass til å svelle.
Hell blandingen i en bolle eller glass med lokk og sett i kjøleskapet; 4 timer er ideelt. Så enkelt lager du kaffe chia pudding!
Ønsker du flere tips til spennende oppskrifter med kaffe, sjekk ut KaffeGeek.no
Når vi først snakker om veganske produkter, lurer du på hvilken plantebasert melk som passer best til kaffe? Det kan du lese mer om her!
Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.
Vår personvernerklæring