Conesol Yellow Bourbon

Månedens kaffe

Conesol yellow bourbon
Månedens kaffe i februar - Conesol Yellow Bourbon

Hver måned plukker vi ut en spesiell kaffe fra Coffee of the World-serien. Disse mener vi bør få litt ekstra oppmerksomhet. Derav tittelen "Månedens kaffe". I februar er månedens kaffe Conesol Yellow Bourbon.

Kaffebønnene er brent med en noe lysere brenneprofil for å få frem kaffens smak av lys karamell, melkesjokolade og toner av søte jordbær.

Kompleks smaksprofil

Brasil er det største kaffelandet i verden og Cerrado er et av de mest kjente regionene i landet. Fra farmen Conesol kommer kaffetypen yellow bourbon.

Conesol er en kaffefarm som ligger i Campos Alto, Cerrado, Brasil. Denne regionen, som inkluderer den høyeste delen av området, gir kaffebønnene ekstra tid til å modne.

Farmen er familieeid og blir drevet av familien Vivenza, som har brukt over 25 år på forskning for å finne de beste kaffebønnene og ideelle steder å plante dem.

I posen du holder finner du et unikt parti av Yellow Bourbon-kaffe. Den gule kaffevarianten skiller seg ofte fra den røde ved å ha høyere fruktoseinnhold, noe som gir en mer fremtredende sødme i smaken. Før prosessering blir kaffebønnene nøye separert, og blir tørket med fruktkjøttet på, noe som resulterer i en søtere og mer fruktig smak.

Bønnetypen i denne kaffen er 80% Caturra og 20% Bourbon.


Vår Coffee of the World-serie selges blant annet hos MENY.

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring