Espresso hvor som helst, når som helst

Det finnes etter hvert flere praktiske produkter som gjør det mulig å lage god kaffe på tur.

nanopresso
Foto: Wacaco.com

Det finnes etter hvert flere praktiske produkter som gjør det mulig å lage god kaffe på tur. Nanopresso er en hendig liten sak som lar deg brygge espresso hvor enn du måtte befinne deg.

Nanopresso er en bærbar espresso-maskin som ikke er større enn en liten drikkeflaske. Maskinen er 15,6 cm lang og veier 336 gram. Om du er glad i espresso, er denne ideell å ta med seg alle steder der tradisjonell espresso er utilgjengelig; enten det er hjemme, på kontoret, på reise eller ute i naturen. Med denne i sekken blir du skogens barista!

Utover Nanopresso-maskinen trenger du kun vann og finmalt kaffe. Maskinen har en tilhørende kopp, i likhet med en termos. Kaffen kan du kverne selv eller kjøpe ferdig.

Espresso med crema

Vi har fått se en demonstrasjon av Nanopresso-maskinen, og ikke minst smake på den ferdige espressoen. Den var riktig så god, med crema på toppen, slik en ordentlig espresso skal ha. Kaffen presses ut gjennom maskinen med et jevnt trykk, noe som skal sikre espresso-kvaliteten. Om du skulle få lyst på et kaldbrygg, kan du bruke kaldt vann; også den får et lag med skum på toppen, ifølge produsenten.

Den kan oppgraderes!

Med tilleggsutstyret «Barista Kit» kan du lage en dobbel espresso (16 gram kaffe) eller en americano-lignende drikk (opptil 120 ml). Det finnes også tilleggsutstyr i form av en adapter, som gjør maskinen kompatibel med kaffekapsler.

Produsenten Wacaco står bak Nanopresso, som er en mindre og lettere utgave av deres tidligere modeller.

Vi benytter informasjonskapsler

Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.

Vår personvernerklæring