Hvordan lage kaffe på en presskanne
Presskanne, eller French press som det heter mange steder i verden, gir en aromatisk og god kaffe.

Presskanne, eller French press som det heter mange steder i verden, gir en aromatisk og god kaffe.
Og her er vår måte å tilberede presskanne kaffe på:
Det er viktig at presskannen forvarmes, for å unngå at kaffen blir fort kald. Fyll derfor varmt vann i presskannen, og la den stå mens du koker vann.
Da har du laget deg nydelig kaffe på presskannen, som bør serveres straks.
Kaffegrut skal som kjent ikke skylles ut i vasken, men kastes i matavfall – med filteret, hvis du har brukt det. Eller du kan bruke kaffegruten til noe nytt, som f.eks til rosene dine. Les mer her.
Kok opp vann på en kaffekjele, og tilbered kaffen som i denne artikkelen – og vipps!
Så har man litt ekstra luksus på turen.
Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.
Vår personvernerklæring