Cupcake med espresso og sjokolade
Muligens den beste cupcaken du har smakt!
![Cupcake med espresso og sjokolade](https://johjohannsonkaffe.no/app/uploads/2023/09/coffee-cupcakes-forside-876x0-c-default.jpg)
Muligens den beste cupcaken du har smakt!
Kaffe er godt! Sjokolade er godt! Og komboen av disse to sammen er uslåelig! Cupcake med espresso og sjokolade er nærmest til å bli avhengig av!
Pisk egg og sukker sammen med en visp. Smelt smøret og bland sammen med melken. Ha dette i eggeblandingen. Nå kan du sikte sammen de tørre ingrediensene i blandingen og rører den jevn. Tilslutt grov hakker du mokkabønner og blander inn i røren.
Ha papirformer på et muffinsbrett og fordel røren i formene så de blir 2/3 fulle. Det skal bli ca. 12 cupcakes ut av blandingen.
Stekes på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min. Husk å sjekke med en kakenål at de er gjennomstekt! La cupcakene bli fullstendig avkjølt.
Pisk smøret luftig, varm opp melken (den skal ikke koke), bland inn kaffen og rør dette inn i smøret sammen med melis. Pisk med håndmikser til frostingen er skikkelig kremete og fluffy.
Fyll kaffekremen i en sprøytepose og sprøyt topper på hver avkjølte cupcake. Pynt med mokkabønner og nyt!
Lyst til å prøve deg på en annen oppskrift med kaffe og sjokolade? Sjekk ut denne ostekaken med kaffe og sjokoladeglasur!
Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.
Vår personvernerklæring