Cupcake med espresso og sjokolade
Muligens den beste cupcaken du har smakt!
Muligens den beste cupcaken du har smakt!
Kaffe er godt! Sjokolade er godt! Og komboen av disse to sammen er uslåelig! Cupcake med espresso og sjokolade er nærmest til å bli avhengig av!
Pisk egg og sukker sammen med en visp. Smelt smøret og bland sammen med melken. Ha dette i eggeblandingen. Nå kan du sikte sammen de tørre ingrediensene i blandingen og rører den jevn. Tilslutt grov hakker du mokkabønner og blander inn i røren.
Ha papirformer på et muffinsbrett og fordel røren i formene så de blir 2/3 fulle. Det skal bli ca. 12 cupcakes ut av blandingen.
Stekes på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min. Husk å sjekke med en kakenål at de er gjennomstekt! La cupcakene bli fullstendig avkjølt.
Pisk smøret luftig, varm opp melken (den skal ikke koke), bland inn kaffen og rør dette inn i smøret sammen med melis. Pisk med håndmikser til frostingen er skikkelig kremete og fluffy.
Fyll kaffekremen i en sprøytepose og sprøyt topper på hver avkjølte cupcake. Pynt med mokkabønner og nyt!
Lyst til å prøve deg på en annen oppskrift med kaffe og sjokolade? Sjekk ut denne ostekaken med kaffe og sjokoladeglasur!
Joh. Johannson Kaffe benytter informasjonskapsler (Cookies) for å videreutvikle og forbedre nettsiden.
Vår personvernerklæring